Veelgestelde vragen
met antwoorden
Zuigt de speelgoedstofzuiger echt?

Dit verschilt per speelgoedstofzuiger. Er zijn een aantal stofzuigers voor kinderen die daadwerkelijk zuigkracht hebben. De kracht van het zuigen is niet te vergelijken met de “normale” stofzuiger, dit is vele malen lager. Andere kinderstofzuigers bieden enkel geluid en lichtjes (beeld) aan.

Wat is het leeftijdsadvies van de speelgoedstofzuigers?

Wij sluiten ons volkomen aan bij het leeftijdsadvies van de bekende merken Miele & Bosch. Zij raden de speelgoedstofzuigers aan vanaf 3 jaar.

Is de speelgoedstofzuiger gevaarlijk?

De speelgoedstofzuigers zijn absoluut niet gevaarlijk, doordat de zuigkracht (indien aanwezig) erg laag ligt kan er daardoor weinig mis gaan.  Wel raden wij altijd aan om met gezond verstand toezicht te houden op het spelende kind, want een ongeluk zit altijd in een klein hoekje.  Speelgoedstofzuigers zijn ongevaarlijk en maken vooral het huishouden samen met papa of mama tot een waar genot.

Moet ik verzendkosten betalen?

Bestellingen vanaf 25,- worden gratis verzonden. Tot de 25,- rekenen we 4,95 verzendkosten. Als je kiest voor ophalen in één van onze winkels worden er vanzelfsprekend geen verzendkosten berekend.

Zitten er batterijen inbegrepen?

Let op: bij de meeste speelgoedstofzuigers zitten geen batterijen inbegrepen.
Indien u geïnteresseerd bent in een speelgoedstofzuiger, controleer dan altijd bij de specificaties of er batterijen zijn inbegrepen. Wij raden u aan om altijd een setje (extra) batterijen aan te schaffen. Op die manier hoeft u uw kind bij het uitpakken ook niet teleur te stellen. De batterijen kan u hier bestellen.

Welk huishoudelijk speelgoed hebben jullie nog meer?

In onze webshop kun je ook speelgoedkeukens bestellen.